NaslovnicaVijestiŠOK NA SPISKU: Portugalci u Rusiju idu bez ponajboljeg nogometaša sa evropskog...

ŠOK NA SPISKU: Portugalci u Rusiju idu bez ponajboljeg nogometaša sa evropskog prvenstva!

Portugalski trener Fernando Santos i zvanično je objavio je popis od 35 igrača na koje će računati na Svjetskom prvenstvu koje počinje za mjesec dana u Rusiji. Spisak je smanjen na 23 nogometaša, a rezovi koje je Santos morao napraviti  bili su vrlo bolni za neke igrače.

Portugalci u Rusiju

Katastrofalna sezona, Renata Sanchesa, koštat će ga učešća na Svjetskom prvenstvu. Portugal ide na Svjetsko prvenstvo bez čak sedam europskih prvaka, a najzvučnije ime koje se nije našlo na spisku je ime Renato Sanchesa, nogometaša Bayerna.

>> Ovo je kompletan PLAN PRIPREMA Hrvatske za SP!

Za mladog i talentovanog Renata Sanchesa, koji se posve izgubio nagon fenomenalnih partija na Euru 2016 ovo će biti veliki šamar, koji ga možda trzne da se vrati na pravi kolosijek. Zbog loše forme njegov poslodavac, ekipa Bayerna, ga je poslala na kalnjenje u Swansea City, gdje je također igrao vrlo loše. Čak šta više. ekipa Swanseaja je napustila društvo najboljih.

[su_bonus]

Osim Sanchesa, još šest europskih prvaka od prije dvije godine neće u Rusiju a to su: Ricardo Carvalho, Eduardo, Eliseu, Danilo Pereira, Vieirinha i Rafa Silva. Tri debitanta na spisku su Paulinho, Sergio Oliveira i Ruben Dias.

Spisak reprezentacije Portugala za SP

Vratari: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Goztepe), Rui Patrício (Sporting)

Defanzivci: Antunes (Getafe), Bruno Alves (Rangers), Cédric Soares (Southampton), João Cancelo (Inter), José Fonte (Dalian Yifang), Luís Neto (Fenerbahçe), Mário Rui (Nápoles), Nélson Semedo (Barcelona), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Dortmund), Ricardo Pereira (FC Porto), Rolando (Marselha) e Rúben Dias (Benfica)

Veznjaci: Adrien Silva (Leicester), André Gomes (Barcelona), Bruno Fernandes (Sporting), João Mário (West Ham), João Moutinho (Mónaco), Manuel Fernandes (Lokomotiv), Rúben Neves (Wolverhampton), Sérgio Oliveira (FC Porto), William Carvalho (Sporting)

Napadači: André Silva (Milan), Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (Lokomotiv), Gelson Martins (Sporting), Gonçalo Guedes (Valência), Nani (Lazio), Paulinho (SC Braga), Ricardo Quaresma (Besiktas), Ronny Lopes (Mónaco)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!