NaslovnicaVijestiŠOK U ITALIJI: Izdajica koji je postao HEROJ, sada ponovo postaje IZDAJICA!

ŠOK U ITALIJI: Izdajica koji je postao HEROJ, sada ponovo postaje IZDAJICA!

Do sada smo se uvjerili kako je ovo ljeto ludi i nevjerovatnbih transfera kojima vjerovatno još uvijek nije kraj. Da li je pred nama još jedan senzacionalni transfer na pomolu?!

ŠOK U ITALIJI

Prošle godine šokirao je fanove Juventusa, kada je nakon dugo vremena u Torinu  odlučio preseliti se u velikog rivala, Milana, a sada će očito biti u linču Milanovih navijača. Leonardo Bonucci želi napustiti San Siro i izgleda da ima veliku šansu da će se vratiti u Juventus! Ovo bi bilo jedan od najsenzacionalnijih transfera posljednjih godina, budući da bi se Bonucci vratio na mjesto odakle je došao nakon samo jedne sezone.

>> Ovo bi bio najveći ŠOK! Evropski velikan ne skriva svoju želju: Po svaku cijenu ŽELIMO Messija!

La Gazzetta dello Sport navodi da Bonucci koji je također kapetan Milana, zapravo želi da se vrati u Juventus, a Rossoneri bi to mogli iskoristiti da lakše doverdu Gonzalo Higuaina, koji se nalazi na njihovoj listi želja.

[su_bonus]

„S Leom smo razgovarali, i čovjek mora biti iskren i reći kako je. Leo se sastao sa mnom, ali ja ne odlučujem o tome, tako da bi trebao razgovarati s vodstvom kluba. Leo i klub su oni koji će odlučiti, ali nadam se da će ostati. Kada nogometaš izraziti određenu želju, trener mora učiniti sve što je moguće kako bi ga uvjerio u suprotno „, rekao je trener Milana Gennaro Gattuso koji je priznao da je stoper zatražio transfer.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!