NaslovnicaVijestiŠOK U MEKSIKU: Nogometaš Seville u saobraćajnoj nesreći usmrtio mladence dan nakon...

ŠOK U MEKSIKU: Nogometaš Seville u saobraćajnoj nesreći usmrtio mladence dan nakon vjenčanja

U Guadalajari, u Meksiku, desila se velika tragedija koju je prouzrokovao nogometaš koji je u prošloj sezoni igrao za rezervnu ekipu Seville. Mladi nogometaš je automobilom upravljao u alkoholiziranom stanju.

Meksički nogometaš Joao Maleck koji je u prošloj sezoni bio člana španjolske Sevilla Atletico, koja se minule sezone takmičila u trećoj ligi i koa se smatra rezervnom ekipom Seville, prouzrokovao je veliku tragediju. Maleck je u nedjelju prouzrokovao strašnu prometnu nezgodu u alkoholiziranom stanju, jer je nakon vjenčanja usmrtio mladoženju i nevjestu, koji su se nakon vlastitog vjenčanja vozili kući.

Legenda Barcelona se vraća na Nou Camp: Karijeru želi završiti u Barceloni

Nogometaš i njegov prijatelj pretrpjeli su lakše ozljede u ovoj nesreći, a meksička policija je već odvela vozača u pritvor i počela istraživati ​okolnosti pod kojim se desila ova fatalna nesreća.

Maleck je dvadesetogodišnji napadač koji je igrao za meksičke reprezentacije do 18 i 20 godina, a sin je kamerunskog nogometaša Jean-Claudea Malecka, koji je 1998. došao u meksičko prvenstvo i kasnije se nastanio u toj zemlji, oženio se Meksikankom te dobio sina Joao Malecka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!