NaslovnicaVijestiŠOK U UNITEDU: Corona virus na korak do kluba, na test pozitivan...

ŠOK U UNITEDU: Corona virus na korak do kluba, na test pozitivan bivši nogometaš

U Kini zadnjih dana intezivno testiraju igrače, posebno strance, u nogometnoj ligi prije nego što i zvanično započne sezona. Prvi test, bivšeg člana Manchester Uniteda, bio je pozitivan.

U Kini klubovi već pripremaju ono što je potrebno za nastavak sezone. Treninzi su u tijeku, pripremni susreti su u tijeku. Još nije vrijeme za početak, ali igrači su već u klubovima, uključujući strance, gdje već neko vrijeme treniraju. Marouane Fellaini stigao je 20. ožujka vlakom u svoj klub. Testiran je na koronavirus i test je bio pozitivan.

Transfer glasine: Liverpool troši 74 miliona na veznjaka, četiri kluba žele Coutinha, Dortmund dovodi vrhunsko pojačanje

Nekadašnji nogometaš Evertona i Manchester Uniteda prvi je pozitivni igrač u kineskoj ligi, u državi koja je inače epicentar ovog virusa.

Fellaini je trenutno član Shandong Lunenga, u koji je došao prošle godine iz ekipe Manchester Uniteda. Za sada nije poznato da li je Lukaku bio u kontaktu sa još nekim nogometašima za vrijeme svog odmora.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!