NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool troši 74 miliona na veznjaka, četiri kluba žele Coutinha,...

Transfer glasine: Liverpool troši 74 miliona na veznjaka, četiri kluba žele Coutinha, Dortmund dovodi vrhunsko pojačanje

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

oglasio se i Klopp

Liverpoolov šef Jurgen Klopp označio je Fabiana Ruiza najvećom transfer metom za ovo ljeto i spreman je platiti oko 74 milijuna funti za veznjaka Napolija, prenosi Express. 23-godišnjaku je ponuđeno produženje ugovora na San Paolu, alli Španjolac nije pristao bna nove uvjete i odluku o svojoj budućnosti odgodio je do kraja sezone.

Pele: On je najbolji u povijesti, ali i Messi je dobar!

Chelsea, Manchester United, Arsenal i Tottenham raspitivali su se o dostupnosti napadača Barcelone Philippea Coutinha, prenosi Mirror. Coutinho je trenutno na posudbi u Bayernu, ali njemački klub ga vjerojatno neće otkupiti na kraju sezone. Njegova je budućnost u Barci jednako neizvjesna, što potiče špekulacije kako bi se mogao vratiti u Premijer ligu na kraju sezone.

Legenda Milana i njegov sin pozitivni na koronavirus

Borussia Dortmund najnovija je ekipa koja pokazuje interes za Eduarda Camavingu, piše Sport Bild. 17-godišnja zvijezda Rennesa posljednjih je tjedana plijenila pažnju nekoliko vodećih europskih klubova a Dortmund je najnoviji tim koji u svojim redovima nakon Haalanda, želi dovesti još jednong tinejdžera pred kojim je velika karijera.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!