NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Zvijezda Cityja seli na Old Trafford?

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Zvijezda Cityja seli na Old Trafford?

Očekuje se da će njemački internacionalac napustiti City na ljetnom prijelaznom roku nakon što je odbio tri nove ponude ugovora u klubu.

ŠOKANTAN TRANSFER

Saneovo najvjerojatnije odredište je Bayern Munchen kako mediji širom europe navode, ali legenda Uniteda Dwight Yorke je sugerirao Crvenim đavolima da isprobaju svoju sreću.

United je trneutno povezan sa zvijezdom iz Borussije Dortmund Jadonom Sanchom, ali ako taj transfer ne bude odgovrao njihovom proračunu, Sane bi bio jeftinija opcija stim da njegov ugovor istječe 2021. godine.

“United ima jako dobru napadačku gomilu mladih igrača”, rekao je York za Astro. “Dodaj tome i Sanchoa, a sviđa mi se i dječak Leroy Sane.”

“Nemamo takvu vrstu krilnog igrača. Mason Greenwood je nedavno došao do izražaja, ali sviđa mi se Sane.”

“Doista mislim da je i ovaj igrač najbrži od svih njih. Doista ima dobar stav.”

“Znam da ima nekih ozljeda, ali da sam bio hrabar, da sam u ovom trenutku menadžer Uniteda, to bi bio tip osobe za koju bi se zalagao.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!