NaslovnicaVijestiŠokantna ispovjest braniča Evertona: "Nisam znao gdje se nalazim a igrao sam...

Šokantna ispovjest braniča Evertona: “Nisam znao gdje se nalazim a igrao sam još 15 minuta”

Evertonov branič Michael Keane opisao je svoje iskustvo potresa mozga još iz vremena kada je branio boje Burnleyja i upozorio da takve situacije nikako ne bi trebalo podcjenjivati.

U Engleskoj se posljednjih dana mnogo razgovaralo o situaciji iz utakmice Tottenham-Ajax Lige prvaka, u kojoj je branič Tottenhama Jan Vertonghen pretrpio potres mozga. Mediji su osudili liječnike koji su dopustili Belgijancu da nastavi igru ​​prije nego što je nakon nekoliko minuta u vidljivo lošem stanju napustio teren.Iz londonske ekipe su izvijestili da, suprotno pretpostavkama, Vertonghen nije pretrpio potres mozga, ali je dobio tako jak udarac tako da nije mogao nastaviti igru.

NAKON POBJEDE PROTIV LIVERPOOLA: Evo kako je Jose Mourinho nazvao Messija!

Evertonov branič Michael Keane opisao je svoje iskustvo još iz vremena kada je bio član ekipe Burnleya, tijekom razgovora o tome kako se ponašati u ovakvoj situaciji.

“Liječnik me je pitao za datum i to je bilo negdje oko ožujka 2016 godine. Rekao sam mu da smo u listopadu 1976. godine. Bio sam potpuno zbunjen. To je već bilo zastrašujuće. Igrao sam još 15 minuta, onda sam morao sjesti. Nisam čak ni znao gdje sam. Potres mozga može biti vrlo zastrašujuća stvar i sa tim treba biti oprezan” rekao je Keane, koji je bio bijesan na liječnike Tottenhama.

“Bio sam zabrinut za njega. Nakon prvog prekida nije izgledalo tako loše, a onda je postalo prilično zastrašujuće kad smo svi vidjeli kako ne može uopšte koračati. Drago mi je što nije nastavio igrati. Siguran sam da sada već u njegovom klubu znaju što rade i da će bit zdrav kad se vrati na teren” – rekao Keane.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!