NaslovnicaVijestiŠOKANTNA vijest iz Engleske: Ništa od Luis Enriquea i Maxa Allegrija -...

ŠOKANTNA vijest iz Engleske: Ništa od Luis Enriquea i Maxa Allegrija – ovaj čovjek je glavni kandidat za klupu Arsenala!

Ovaj tjedan je veoma buran i napet za Arsenal. Prvo je na rasporedu revanš susret sa Atletico Madridom, a nakon toga, posebno ukoliko Aarenal napusti takmičenje, uprava će punom parom početi tražiti nasljednika Wengera. Jedno ime prednjači ispred svih, rekli bi smo, veoma iznenađujuće.

kandidat za klupu Arsenala

Budući da je francuski stručnjak odlučio napustiti Topnike nakon 22 godine, odmah nakon zvanične objave počela se nagađanja ko bi ga mogao naslijediti. U igri je mnogo imena, a za svakog od kandidata se govori da je ozbiljna opcija.

Analitičari su najveću mogućnost za preuzimanje klupe Topnika dali bivšem strategu Barcelone Luisu Enriqueu, a također se govorilo o Massimilianu Allegriju i Maurizio Sarriju, ali kako sada stvari stoje na klupi Topnika neće sjediti ni jedan od navedenih trenera.

>> Transfer glasine: PSG kupuje nogometaša Barcelone, tri nogometaša napuštaju Real, Willian se seli u Španiju

Posljednjih dana priča se okrenula u sasvim drugačiji smjer. Engleski The Times tvrdi da Željko Buvač ima najviše šansi za preuzimanje Arsenala. On je dugogodišnji asistent Jürgena Kloppa, sa kojim je sudjelovao u Mainzu, Borussiji i Liverpoolu.

[su_champions_league]

No Buvač je  napustio Redse zbog nekih nepoznatih razloga i završio 17-godišnju suradnju s Kloppom. Neke informacije govore da mu se žurilo u Banja Luku, gdje je otišao zbog bolesti oca. Međutim, glavni čovjek u Arsenalu za pojačanja je Nijemac Sven Mislintat, tako da postoji velika mogućnost da su ove glasine istinite.

Arsenal nakon dolaska Pierre-Emerick Aubameyang i Henrika Mkhitaryna ima nešto zajedničko s Borussijom i naravno, 56-godišnjim Buvačem, s kojim je na isti način povezan i Mislintat. Bilo kako bilo, vrlo zanimljivi mjeseci su pred Arsenalom a nama će to sve biti zanimljivo pratiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!