NaslovnicaVijestiŠOKANTNE VIJESTI IZ BOLOGNE: Siniša Mihajlović ponovo mora u bolnicu. Vratila mu...

ŠOKANTNE VIJESTI IZ BOLOGNE: Siniša Mihajlović ponovo mora u bolnicu. Vratila mu se opaka bolest!

Srpski trener Siniša Mihajlović je danas održao neočekivanu konferenciju za novianre na kojoj je objavio kako i dalje ima zdravstvenih problema te da postoji mogućnost da mu se vratila leukemija.

“Igram otvoreno kao što sam to uvijek i radio. Posljednjih nekoliko godina radim dosta analiza nakon bolesti, ali nakon posljednjih su se pojavili alarmi od povratka bolesti. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naletite na iznenadne rupe i možete da padnete, ali morate pronaći snagu kako bi ponovo ustali,” rekao je Mihajlović.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Menadžer Bologne je također najavio da će ponovo morati u bolnicu.

“Početkom sljedećeg tjedna ću biti hospitaliziran. Za razliku od prije dvije godine, sada znam što moram raditi. U to vrijeme sam bio u suzama, a sada me možete vidjeti dosta mirnijeg. Nadam se da će to biti kratko vrijeme, ali ću morati svakako preskočiti neke utakmice. Već sam sve pripremio kako bi pratio ekipu u svojoj bolesničkoj sobi, od treninga pa do svega ostalog.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!