NaslovnicaVijestiŠOKANTNO: Loris Karius otkrio kako su ga IZIGRALI u Liverpoolu!

ŠOKANTNO: Loris Karius otkrio kako su ga IZIGRALI u Liverpoolu!

Čovjek koji je sa svoja dva kiksa u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, Liverpoolu “izbio” trofej iz ruku, još uvijek se nalazi pod velikim pritiskom, kako od strane navijača tako i od uprave kluba koja se prema njemu ponaša, krajnje neozbiljno.

Loris Karious otkrio

Njemački vratar je da mu nitko u klubu nije rekao da će brazilski vratar Alisson doći u klub za rekordnu odštetu iz Rima. mLiverpoolov vratar nalazi se sa ekipom u SAD-u gdje se Liverpool priprema za novu sezonu. Tamo je ispred mikrofona primio njemačke medije, a Karius je priznao da mu nije nimalo lahko jer je na golu dobio konkurenciju u vidu najskupljeg vratara na svijetu brazilca Alissona.

>> TREĆE POJAČANJE BARCELONE: Katalonci u narednih nekoliko sati najavljuju novo pojačanje od 41 milijun eura

“Naravno, ovo nije baš idealno za mene, ali u ovom trenutku ne mogu ništa više reći. Nitko mi nije rekao da Alisson dolazi”, rekao je bivši vratar Mainza.

Nakon katastrofalne izvedbe u finalu Lige prvaka, Karius je konstantno pod jakim kritikama i preispitivanjem javnosti pa nije nemoguće da će otići negdje drugdje prije kraja ljeta, odnosno dok traje transfer rok.

[su_bet365_koeficijenti]

“Ne znam trenutno ništa, ima još vremena. Moram mirne glave donijeti odluku, koja će biti najbolja za nastavak moje karijere”, dodao je Karius.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!