NaslovnicaVijestiŠOKANTNO OTKRIĆE! Da je Sala otišao za novcem sa njim bi danas...

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Da je Sala otišao za novcem sa njim bi danas bilo sve uredu!

Cijeli nogometni i sportski svijet tuguje za sudbinom argentinskog nogometaša Emiliana Sale, čiji je avion nestao s radara iznad kanala – na putu iz Nantesa u Cardiff u ponedjeljak navečer.

Sala, koja je postigao 42 gola u 117 utakmica za Kanarince od 2015., prihvatio je novi izazov u svojoj karijeri – te otišao u klub iz Premier lige, Cardiff City, u transferu vrijednom 17,5 milijuna eura.

Problemi u svlačionici Barcelone: Messi i Suarez naprosto eksplodirali i iskazali svoje nezadovoljstvo!

Više nego očigledno je da 28-godišnji argentinski napadač nije razmišljao o novcu, jer je odbio financijski znatno profitabilniju ponudu iz Kine prije nekoliko dana. Za napadača Nantesa je bio zainteresiran jedan od kineskih prvoligaša koji je i ponudio 35 milijuna eura za njegove usluge, dvostruko više od velške ekipe. Istodobno su nudili igraču mnogo veću plaću od Cardiff Cityja.

Jasno je da to nije način razmišljanja o životu, ali ipak. Imao je zdrave sportske ambicije, pa je izabrao Englesku. Da je kao mnogi otišao za novcem, izabrao bi Kinu. Tada vjerovatno ne bi bilo ni pada aviona koji ga je kako se čini, odveo u smrt.

Mnogo prašine je digla i izjava bivše djevojke Sale, koja je izjavila kako sumnja da je u pad aviona bila umješana nogometna mafija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!