NaslovnicaVijestiŠOKANTNO OTKRIĆE: Higuain otkrio zašto je propao njegov transfer u ekipu Chelseaja

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Higuain otkrio zašto je propao njegov transfer u ekipu Chelseaja

Golgeter iz Argentine Gonzalo Higuain je objasnio razloge zbog kojih odlazi u Milano, koji je u posljednjih nekoliko godina nije bio usporediv s drugim velikim klubom koji ga je također želio, ekipom Chelseaja.

Nakon dolaska Cristiana Ronalda, brzo je postalo jasno da će Juventus žrtvovati jednu od svojih najvećih zvijezda. Na kraju klub je napustio argentinski reprezentativac Gonzalo Higuain, koji je bio prije Ronaldovog dolaska najplaćeniji igrač u klubu. Mnogi su ostali iznenađen činjenicom da je Higuain, koji je praktički cijelu karijeru u Europi, član najboljih klubova, preselio se u AC Milan, koji nije igrao u Ligi prvaka posljednjih godina, a i u domaćem prvenstvu, nije konkurentan.

>> STIŽE ZVIJEZDA: AC Milan sprema ponudu od 120 miliona eura za jednog od najtalentiranijih veznjaka na svijetu!

Higuain je također imao ponudu Chelseaja na stolu, koji je posljednjih godina mnogo bolji od Milana, a argentinski as tvrdi da ga jednostavno nisu željeli dovoljno, da bi se odlučio da potpiše za njih.

[su_bet365_100bonus]

„Cijenim Maurizio Sarrija, ali u ekipi Chelseaja me želio vidjeti samo on. U Milanu su me željeli vidjeti svi u klubu. Zato sam izabrao Milan. Motivacija i odlučnost uz  show prilikom dolaska, bili su presudni” rekao je 30-godišnji napadač na svom predstavljanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!