NaslovnicaVijestiŠOKANTNO OTKRIĆE IZ BARCELONE! Dembele je OVISNIK i mora na LIJEČENJE!

ŠOKANTNO OTKRIĆE IZ BARCELONE! Dembele je OVISNIK i mora na LIJEČENJE!

Španjolski sportski časopis AS otkrio pozadinu događaja oko nogometaša Barcelone Ousmane Dembelea i njegovih kašnjenja i izostanaka sa treninga ekipe.

Kao što je poznato, francuski nogometaš podigao je puno prašine prije tjedan dana, kada se nije pojavio na zadnjem treningu prije utakmice, a nije ni odgovarana pozive iz kluba. Kad je klub poslao kući liječnika, pronašli su ga u krevetu s teškim želučanim problemima. Rečeno je da se Francuz razbolio te kako je pomislio da ne mora javiti u klubu izostanak sa treninga. Ispostavilo se da je istina još bizarnija.

Ronaldo ili Pjanić: Ko je bolji izvođač slobodnjaka? Italijani OTKRILI zanimljiv STATISTIČKI podatak!

Njemački Bild otkrio je fotografije stana, koji je iza sebe ostavio Dembélé i iz kojeg više od godinu dana nije izbacio smeće uključujući i ostatke hrane i proizvoda s isteklim rokom trajanja a AS sada otkriva nevjerojatnu priču o noći prije “stomačnih tegoba”. Dembele je navodno cijelu noć proveo igrajući igrice, a njegov je plan bio da se izravno uputi na trening. Bez spavanja. Ali je ipak zaspao. Bez alarma.

Kako piše AS Dembélé uopšte ne izlazi iz kuće, otpustio je sve osobne pomagače koji mu je dodijelio klub, a u njegovom stanu boravi grupa francuskih mladića koji skupa sa njim igraju video igrice. Igranje igrica se proteže i više od 24 sata u komadu, nad čime su u Barci osobito užasnuti.

Kako piše AS, već su odlučili da će ga poslati na liječenje ovisnosti o igranjeu video igara,a ta vijest mogla bi zabrinuti i mnoge klubove u Engleskoj koji su Francuze željeli vidjeti u svojoj ekipi. Nakon ovoga, pitanje je da li će ga Barca uopće moći prodati.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!