NaslovnicaVijestiŠokirao navijače. Pogledajte kakvu je sliku Cristiano Ronaldo objavio sat vremena prije...

Šokirao navijače. Pogledajte kakvu je sliku Cristiano Ronaldo objavio sat vremena prije raskida ugovora sa Unitedom

Manchester United je sinoć na svojim službenim kanalima objavio da su raskinuli ugovor sa Cristianom Ronaldom. Ova vijest nikog nije začudila nakon tog kontraverznog intervjua kojeg je dao Piersu Morganu.

Portugalska superzvijezda se vratila u Manchester United na ljeto 2021. godine iz Juventusa za 17 milijuna eura. Sat vremena prije nego što je klub službeno objavio vijest o raskidanju ugovora, Ronaldo se na svom Instagram profilu pohvalio novim sponzorom koji mu je napravio stilizirani sat.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pored toga što je tajming te objave zaista neobičan, sporan je i jedan detalj na satu. Naime, radi se o slici Ronalda iz 2013. godine kad aje postigao gol glavom u dresu Real Madrida i to protiv Manchester Uniteda. Cristiano sada traži novi klub, a to bi mogao biti jedan od najbogatijih na svijetu.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!