NaslovnicaVijestiSolskjaer preuzima novi klub

Solskjaer preuzima novi klub

Čelnici belgijskog nogometnog kluba Club Bruggea razgovaraju s norveškim trenerom Oleom Gunnarom Solskjaerom o mogućem preuzimanju ove momčadi. To izvještava veći dio engleskih medija koji sugeriraju da je Solskjaer među najozbiljnijim kandidatima za poziciju trenera ovog uglednog belgijskog kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ole Gunnar Solskjaer, koji ima 50 godina, trenersku karijeru započeo je u norveškom klubu Molde, gdje je dva puta bio trener, a potom je vodio i Cardiff City. Posljednji posao bio mu je u Manchester Unitedu, gdje je obavljao funkciju menadžera od kraja 2018. do druge polovice 2021. godine. Nakon toga, Solskjaer je ostao bez posla, ali sada je ozbiljan kandidat za preuzimanje Club Bruggea, najbolje belgijske momčadi. Klub je nedavno otpustio engleskog stručnjaka Scotta Parkera nakon samo mjesec dana suradnje.

Club Brugge je ove sezone odradio izvrstan posao u grupnoj fazi Lige prvaka. Uspješno su se plasirali u osminu finala ispred Bayera iz Leverkusena i madridskog Atletica. Međutim, u osmini finala su se susreli s Benficom i doživjeli teške poraze u obje utakmice. Ukupan rezultat u tim dvobojima bio je 1:7 u korist lisabonske momčadi.

Club Brugge se trenutno suočava s ozbiljnim problemima u domaćem prvenstvu. Nalaze se na petom mjestu s velikim zaostatkom od 19 bodova za vodećim Genkom. Istovremeno, Antwerpen, koji je trećeplasirani, ima prednost od jedanaest bodova u odnosu na Club Brugge.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!