NaslovnicaVijestiSolskjaer svojom izjavom pred derbi naljutio Pepa Guardiolu!

Solskjaer svojom izjavom pred derbi naljutio Pepa Guardiolu!

Ole Gunnar Solskjaer priprema svoje igrače da u derbiju protiv Manchester Citya prave namjerne prekršaje, kako bi sjekli igru Građana. Pep Guardiola gotovo da ne može vjerovati što je čuo te je ostao iznenađen izjavom Norvežana.

Pep Guardiola

Pep Guardiola ne može vjerovati što je čuo svojim ušima. Naravno riječ je o izjavi trenera Manchester Uniteda, Ole Gunnara Solskjaera prije današnjeg derbija u Premier ligi, u kojoj je Norvežanin rekao da će njegovi nogometaši na Old Traffordu danas biti vrlo agresivni prema protivniku.

Guardiola samouvjeren pred gostovanje na Old Traffordu: Ne plašimo se!

Guardiola je njegovu izjavu shvatio kao optužnicu za grubu igru Manchester Cityja i nije mu se ni malo svidjelo.

“Je li doista to rekao? Mi s 65% i 70% posjeda lopte, kako ćemo biti agresivni? Ne sviđa mi se ovo. Moja momčad ne igra tako, ni slučajno”, rekao je Guardiola odbacujući optužbe da namjerno naručuje od igrača da prave taktičke prekršaje.

“U deset sezona od kad sam trener, nisam naredio igračima da igraju na ovakav način, nikada. Ponekad se u nogometu događaju prekršaji, jer su akcije vrlo brze. Ali nikada nisam rekao igračima da kažnjavaju protivnika prekršajem” dodao je katalonski strateg.

“Kladi se na Man. Utd. – Man. City”
“Krediti za klađenje za nove članove za utakmicu Manchester United – Manchester City”
“Koeficijenti za utakmicu Manchester United – Manchester City”
“Kladi se na Manchester derbi”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!