NaslovnicaVijestiŠpanjolci objavili: Vinicius Junior odlazi iz Real Madrida za 200 milijuna eura

Španjolci objavili: Vinicius Junior odlazi iz Real Madrida za 200 milijuna eura

Prema španjolskim medijima, postoji mogućnost da VINICIUS JUNIOR napusti Real Madrid i španjolsko prvenstvo zbog kontinuiranih rasističkih uvreda navijača suparničkih klubova. Tri kluba se spominju kao potencijalne destinacije, a iznos transfera procjenjuje se na 200 milijuna eura. Paris Saint-Germain, Liverpool i Chelsea navodno su zainteresirani za njegov transfer.

Realov napadač tvrdi da ne želi napustiti klub, uvjeren da bi to bio trijumf nad rasizmom, no razmatra mogućnost odlaska zbog eventualnog dolaska Kyliana Mbappea. Iako španjolski mediji nisu jedinstveni u mišljenju o tome, drugi velikani već razmatraju tu opciju kao dio svojih planova za sljedeću sezonu.

U 28 utakmica ove sezone, Vinicius je postigao 18 golova i pružio osam asistencija. Ukupno, za Real Madrid je ostvario 77 golova i 72 asistencije u 253 utakmice. Njegov ugovor s Realom traje do ljeta 2027.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!