NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji prenose: Barcelona će biti izbačena iz Lige prvaka

Španjolski mediji prenose: Barcelona će biti izbačena iz Lige prvaka

Prema izvještaju španskog lista ABC Desportes, istražitelji UEFA-e su donijeli odluku da Barcelona bude suspendirana i ne smije igrati u jednoj sezoni Lige prvaka. Ova vijest dolazi nakon već postojećih spekulacija o mogućoj zabrani učešća Barcelone u UEFA-inim takmičenjima zbog kontroverznog “slučaja Negreira”. Taj slučaj je izazvao veliku pažnju u svijetu sporta početkom godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Barcelona je suočena s optužbama za korupciju i podmićivanje sudija u slučaju koji je izbio u javnost. Otkriveno je da je klub isplaćivao značajne novčane iznose bivšem potpredsjedniku Tehničkog odbora sudaca La Lige, Joseu Mariji Enriqueu Negreiri.

Prema informacijama objavljenim u El Mundu, Barcelona, nedavni šampioni Španjolske, navodno je isplatila Joseu Mariji Enriqueu Negreiri ukupno oko 7 miliona eura u razdoblju od 2001. do 2018. godine. Ova suma pokriva i vrijeme mandata trenutnog predsjednika kluba, Joana Laportea, koji je više puta negirao optužbe i tvrdio da su isplate bile povezane s konzultantskim radom sudija.

Nakon toga, UEFA je objavila da će pokrenuti istragu protiv Barcelone. Prema informacijama koje je objavio Mundo Deportivo tijekom proteklog vikenda, privremeno isključenje Barcelone iz europskih natjecanja je jedna od tri potencijalne kazne s kojima se klub može suočiti.

Danas su stigle svježe vijesti. Prema ekskluzivnom izvještaju ABC-a, dvojica istražitelja UEFA-e, Jean Samuel Leuba i Mirjam Koller Trunz, su zaključili da bi Barcelona trebala biti suspendirana na godinu dana i da joj se zabrani igranje europskih utakmica.

Sport, katalonski medij blizak Barceloni, brzo je odgovorio i izjavio da su uvjereni da neće biti sankcija za Barcelonu u narednoj sezoni Lige prvaka. Ipak, očekuje se da će klub biti suočen s oštrim kaznama. Ključna će biti odluka predsjednika organizacije, Aleksandra Čeferina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!