NaslovnicaVijestiThe Special One uzvraća udarac: "On kaže da nikada nije bio u...

The Special One uzvraća udarac: “On kaže da nikada nije bio u sukobu sa mnom što nije istina”

Bivši trener Real Madrida Jose Mourinho u svom stilu odgovorio je na intervju Ikera Casillasa, koji tvrdi da je zbog interesa „madridisma” prihvatio sve Mourinhove kontroverzne odluke.

Legendarni golman Real Madrida Iker Casillas je dugo šutio o događajima u sezoni 2012/13, kada mu je tadašnji trener Jose Mourinho oduzeo poziciju prvog vratara i tu ulogu povjerio Diego Lopezu. To je bio početak kraja Casillasa u Madridu, koji je nedavno progovorio o sukobu između njega i Portugalca.

Casillas OTKRIO kako i zbog čega je NAPUSTIO Real: Takav Real mi se nije sviđao!

Sukob nije bio dobar ni za njega, ni za mene, a ni za klub. Nakon toga odlučio sam biti miran, jer sam htio na takav način sačuvati vrijednosti Real Madrida. Nitko do sada nije želio govoriti o Mourinhu i mislim da je to čak i najbolje te da se sve  zaboravi„, rekao je Casillas ali Mourinho nije ostao tih na njegove riječi te je rekao da nije istina da Casillas nije ušao u sukob s njim.

“Ovo je intervju s nekim tko je upravo pred samim krajem karijere”, rekao je cinično Mourinho.

„On kaže da nikada nije bio u sukobu sa mnom što nije istina. Suprostavio mi se je na način kao niko do tada, tiho i u tajnosti. Bio je fenomenalan u tome.”, rekao je trener Manchester Uniteda.

U Španjolskoj mediji tvrde da je Mourinho Casillasa uklonio iz ekipe jer je bio ubijeđen kako je upravo on „krtica” u svlačionici, koja je otkrivala sve informacije iz svlačionice medijima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!