NaslovnicaVijestiSPEKTAKULARAN TRANSFER: Legendarni dvojac Chelseaja ponovo zajedno?!

SPEKTAKULARAN TRANSFER: Legendarni dvojac Chelseaja ponovo zajedno?!

Frank Lampard legendarni engleski nogometaš koji vodi ekipu Derbya, vrlo je blizu udruživanja snage sa svojim bivšim suigračem, koji je u svoje vrijeme važio za jednog od najboljih nogometaša na svijetu na svojoj poziciji.

Engleski mediji izvješćuju kako će se Ashley Cole, koji je u zaadnjih nekoliko godina igra za ekipu Los Angeles Galaxya, vratiti kući. Bivši nogometaši Arsenala, Chelsea i Rome na svojim leđima ima već 38 godina, ali očito namjerava još igrati nogomet. Nedavno mu se otvorila mogućnost igranja u Championshipu, odnosno u drugom rangu Engleskog nogometa.

RAZGOVARALI SA IGRAČEVIM AGENTOM: Chelsea dovodi mladu zvijezdu Barcelone!

Ashley Cole trebao bi potpisati za Derby, kojeg vodio njegov dugogodišnji klupski i reprezentativni kolega  Frank Lampard.

Lampard je navodno naagovorio Colea na dolazak, dogovorili su se i za plaću igrača, koja bi trebala iznositi 10.000 funti tjedno. U početku, ugovor će biti na snazi do kraja ove godine, a ako obje strane budu zadovoljne, Cole bi mogao potpisati novi jednogodišnji ugovor na pragu svoje četrdesete godine.

Cole i Lampard su igrali zajedno 8 godina u ekipi Chelseaja gdje su osvojili Englesku ligu i Ligu prvaka.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!