NaslovnicaVijestiSPORTSKI DIREKTOR BORUSSIJE DORTMUND OTKRIO: "Bili smo na sastanku sa klubom iz...

SPORTSKI DIREKTOR BORUSSIJE DORTMUND OTKRIO: “Bili smo na sastanku sa klubom iz Premier lige povodom transfera Jadon Sanchoa!”

Sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc potvrdio je da je došlo do sastanka između njih i Manchester Uniteda oko transfera Jadona Sanchoa.

JADON SANCHO OTKRIVA

Jedan od najboljih mladih nogometaša na svijetu u ovom trenutku je bio sjajan za budnesligaški klub, postigavši 17 golova i 27 asistencija u 60 nastupa na svim natjecanjima. U 2018/19 sezoni, Sancho je sa 18 godina bio vodeći asistent Bundeslige, te je također uvršten u natjecateljski tim sezone.

Nastupi engleskog internacionalca pobudili su zanimanje Manchester Uniteda sa Don Balonom tvrdeći da je potpisao ugovor sa Crvenim vragovima.

Legenda Borussije Dortmund i trenutni sportski direktor Zorc je rekao da je došlo do sastanka u vezi Sanchova transfera, ali savjetnik za BVB rekao je da bez obira koliko novca Manchester United nudi, 19-godišnjak nije na prodaju.

Kako navodi Mirror, bivši njemački internacionalac rekao je: “Vruća tema je trenutno Sancho i Manchester United. Oba njegova razgovora sa klubom i moja sa savjetnicima. Održao se sastanak. Manchester United je pozvao konzultanta.”

“Ali, prema onome što znam, savjetnik je rekao klubu da, bez obzira na to koliko novca nude, neće ga pustiti ovog ljeta.”

Manchester United nije jedini klub koji je zainteresiran za Sanchoa, dok je Don Balon izvijestio da je Real Madrid otvorio pregovore o transferu koji bi koštao divove iz La Lige 127 milijuna funti.

Engleski internacionalac je započeo ovu sezonu snažno, postigavši tri gola i četiri asistencije u pet nastupa u svim natjecanjima. Sinoć je Sancho sa svoja dva gola donio pobjedu Engelskoj sa 5-3 protiv Kosova, što ih je dovelo blizu kvalifikacijama za Euro 2020. To su bili njegovi prvi golovi za nacionalni tim.

S međunarodnom pauzom, 19-godišnjak će se rado predati Borussiji Dortmund, jer oni u subotu nastavljaju svoju bundesligašku sezonu protiv Bayer Leverkusena.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!