NaslovnicaVijestiSprema se veliki shopping! Barcelona unosi nemir u ekipu Lyona, Abidal želi...

Sprema se veliki shopping! Barcelona unosi nemir u ekipu Lyona, Abidal želi dovesti ovog igrača!

Tehnički direktor Barcelone, Eric Abidal, pokušat će u redove Barcelone dovesti važnog člana Lyona, koji će se u nadolazećim tjednima natjecati u Kataloncima u osmini finala Lige prvaka.

U Barceloni su na utakmici protiv Valencije, odlučili da Jordi Alba meč započne na klupi za rezerve, te je bilo evidentno da je potrebno kupiti igrača koji bi u budućnosti mogao donekle rasteretitisveprisutnog Albu. Alba igra savršeno, ali je preopterećen, jer u klubu nakon odlaska Francuza Lucasa Dignea više nema igrača koji će, osim Albe, pokrivati ovaj dio terena.

Kakav transfer, kakav marketing! Espanyol nakon samo 7 dana zaradio trostruko od uloženog kupovinom ovog Kineza

Katalonski mediji izvještavaju da je Eric Abidal, tehnički direktor kluba, pronašao rješenje, sugerirajući njegovim nadređenim kupnju igrača koji će se dobro upoznati s mnogim navijačima Barcelone u nadolazećim tjednima. Riječ je o 23-godišnjem lijevom braniču Lyonu Ferlandu Mendyju, koji po stilu igre podsjeća na na poznatijeg Mendyja u svijetu nogometa – Benjamina Mendya iz Manchester Cityja.

Abidal je nedavno bio vrlo uspješan u uvjeravanju svojih nadređenih da kupuju francuske igrače, jer je i novi branič Katalonaca Jean Clair Todibo predložen od strane Abidala, a također igra važnu ulogu u uvjeravanju veznjaka Paris Saint Germaina Adriena Rabiota, koji je navodno također vrlo blizu potpisivanja ugovora s Barcelonom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!