NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKI TRANSFER: Portov "kralj asistencija" pojačava redove Atletico Madrida!

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Portov “kralj asistencija” pojačava redove Atletico Madrida!

Atletico Madrid traži dugoročno rješenje za lijevu stranu obrambene linije koja će doživjeti potpunu reformu zbog najavljenih odlaska Luisa Filipea i Lucasa Hernandeza.

Atletico Madrid će morati potpuno izmijeniti lijevu stranu svoje obrambene linije u bliskoj budućnosti, u kojoj je imao izvrsne igrače posljednjih godina u liku Brazilca Luisa Filipea i osvajača svjetskog prvenstva Lucasa Hernandeza. Potonji bi trebao u skorijoj budućnosti u megalomanskom transferu potpisati za Bayern München, a  veteranu Luis Filipeu ugovor istječe na ljeto i vjerojatno će napustiti klub kao slobodan igrač.

ZVANIČNO: Ekipa Dortmunda prodala njemačkog veznjaka!

Atletico je već prošlog ljeta kupio lijevog braniča Celtu Vige, Jonnyja, ali je zbog jake konkurencije poslat na jednogodišnju posudbu u engleski Wolverhamptonu, gdje je uspješno nastavio svoj razvoj. Jonny, međutim, čini se da nije prvi izbor Atletica na ovoj poziciji, jer kako prenosi AS iz Atletica su izuzetno zainteresirani za usluge 26-godišnjeg Brazilca Alexa Tellesa iz Porta.

Alex Tellesu ugovor sa Portom istječe 2021. godine, a njegov bi transfer vjerojatno koštao oko 40 milijuna eura, kolika je zapravo otkupna klauzula u njegovom ugovoru.

Alex Telles je na lijevi strani obrambene linije Porta sjajno naslijedio sunarodnjaka Alexa Sandra što dokazuje impresivna statistika koja kaže da je na 124 službena nastupa u dresu Porta na svoj konto upisao 35 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!