NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Ekipa Dortmunda prodala njemačkog veznjaka!

ZVANIČNO: Ekipa Dortmunda prodala njemačkog veznjaka!

Dortmund radi na sužavanju igračkog kadra prije nastavka sezone. Budući da trener Lucien Favre ne računa na neke igrače, njima su date slobodne ruke u ovom zimskom transfer roku te mogu tražiti nove ekipe.

Sebastian Rode ponovno će postati nogometaš Eintrachta iz Frankfurta početkom siječnja, gdje će do kraja sezone igrati kao posuđen nogometaš Borussie Dortmund. Za 28-godišnjaka ovo je kraj prave noćne more, jer za Borussiu nije odigrao službene utakmice  od njemačkog Superkupa 2017. godine.

NAJVEĆA GREŠKA KARIJERE?! Emery otkrio zašto je bio protiv kupovine Mohameda Salaha!

U ekipu Dortmunda je došao iz Bayerna 2016. godine za 10 miliona eura ali ni u “Milionerima” se nije najbolje snašao.

Rode je igrao za Frankfurt od 2010. do 2014. i sretan je što se vraća u svoj bivši klub. “Tim je dobro na tabeli i imaju mnogo ambicija u sljedećih šest mjeseci. Naravno, želim pomoći i surađivati”, rekao je Rode potvrđujući transfer. Ovaj vezni nogometaš je u posljednje četiri godine odigrao samo 74 utakmice za ekipe Bayerna i BVB-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!