NaslovnicaVijestiSpremite se za nogometnu 'supersrijedu': Evo gdje možete gledati šest ludih utakmica

Spremite se za nogometnu ‘supersrijedu’: Evo gdje možete gledati šest ludih utakmica

Danas su na rasporedu tri utakmice 31. kola HNL-a, kao i tri velika derbija u europskim ligama. Od 15 sati Osijek i Istra će igrati međusobno u borbi za Europu. Novi trener Osijeka Stjepan Tomas će imati svoj debi na ovoj utakmici, nakon što je jučer predstavljen navijačima. Osijekova momčad nije pobijedila u posljednjih 12 utakmica. Kvota na njihovu pobjedu danas u bet365 kladionici iznosi 1.57.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Danas u 17:05 sati na Maksimiru će se odigrati utakmica između Dinama i Varaždina. Bišćanova momčad ima priliku potvrditi naslov prvaka ovog tjedna ako danas pobijedi Varaždin po kvoti 1.20 i u nedjelju pobijedi Hajduk. Hajduk će večeras u 19:10 gostovati kod Gorice, koja se nedavno probudila i sada se grčevito bori za ostanak u ligi s Šibenikom. Kvota na pobjedu Hajduka u gostima iznosi 2.15 u bet365 kladionici. Šibenik je jučer pobijedio Slaven s 3:1 i vratio Goricu na dno tabele.

Veliki beogradski derbi između Partizana i novog starog prvaka Crvene zvezde počinje u 18:30. Partizan se nalazi u teškoj situaciji jer u sezoni u kojoj će srpska liga dati dva predstavnika u Ligi prvaka, zaostaje čak osam bodova za drugoplasiranim Čukaričkim, a do kraja sezone ostalo je samo šest kola. Večeras je Crvena Zvezda ponovo veliki favorit sa kvotom 1.80 na njihovu pobjedu.

Susret Manchester Cityja i Arsenala na rasporedu je danas u 21 sat na Etihadu, a radi se o jednoj od najiščekivanijih utakmica sezone. Arsenal ima pet bodova više od Cityja, ali i dvije utakmice više, što znači da bi sve osim pobjede vjerojatno značilo kraj njihovih nada da nakon 19 godina osvoje naslov prvaka Engleske. City je ogrman favorit na svom stadionu sa kvotom 1.61 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

U Milanu počinje uzvratna utakmica polufinala talijanskog kupa između Intera i Juventusa u isto vrijeme kada se igra utakmica u Engleskoj. Prva utakmica između ova dva kluba bila je vrlo napeta i završila je tučnjavom na kraju, a završilo je 1:1. Ne bi bilo loše igrati na kartone u ovoj utakmici, pogotovo u bet365 kladionici koja računa crveni kao dva žuta. Pobjednik ovog susreta igrat će u finalu protiv boljeg iz dvoboja između Cremonesea i Fiorentine, a u prvoj utakmici Viola je slavila 2:0. Inter je večeras blagi favorit sa kvotom 1.90 na njihovu pobjedu.

Ne zaboravite da bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Evo gdje gledati današnje derbije:

HRT 2, 15:00 Osijek – Istra

MaxSport 1, 17:05 Dinamo – Varaždin

MaxSport 1, 19:10 Gorica – Hajduk

Arena Sport 5, 18:30 Partizan – Crvena zvezda

Arena Sport 3, 21:00 Manchester City – Arsenal

Arena Sport 4, 21:00 Inter – Juventus

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!