NaslovnicaVijestiSRAMOTA, DNO DNA! Bez imalo poštovanja do mrtvih: Vandali uništili grafit koji...

SRAMOTA, DNO DNA! Bez imalo poštovanja do mrtvih: Vandali uništili grafit koji je posvećen smrti Bryanta i njegove kćerke! (FOTO)

Neki ljudi zapravo nemaju nikakvo poštovanje ni prema živima ni prema mrtvima. To smo se uvjerili i nedavno kada je preko noći uništen grafit koji je posvećen smrti Bryanta i njegove kćerke.

Čitav sportski svijet oplakuje smrt košarkaške legende Kobea Bryanta, njegove kćeri i drugih osoba koji su bili u helikopteru. Čini se da nikada u historiji tako mnogo ljudi, poznatih i nepoznatih, nije dotakla tragična nesreća, kao ova.

Nakon tragične smrti: Evo kako su Messi, Ronaldo i društvo odali počast Bryantu!

Umjetnik Rashad Rivers naslikao je Bryanta i njegovu kćer na zidu zgrade u Austinu u Teksasu. Ali već sljedećeg dana na grafitu pojavio se natpis “SILOVATELJ” iznad Bryantove glave.

Kako je Kobe Bryant upoznao 17-godišnjeg Lionela Messija

Ko je uništio grafit i sjećanje na velikog košarkaša (u međuvremenu su natpis već izbrisali)? Nepoznata osoba, je sa ovim natpisom željela podsjetiti na sudski postupak protiv Bryanta kada je u ljeto 2003. optužen za silovanje u hotelu u Koloradu. Suđenje se nije završilo, ali Bryant je priznao da je imao intimnu vezu s djevojkom, ali da se ona složila za seksualni čin a da je kasnije priču promjenila u svoju korist.

Bez obzira na to, sjećanje na mrtve ne smije se skrnaviti pogotovo ne kada je u pitanju ovakva tragedija koja je potresla čitav svijet.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!