NaslovnicaVijestiSRAMOTA, DNO DNA! Bez imalo poštovanja do mrtvih: Vandali uništili grafit koji...

SRAMOTA, DNO DNA! Bez imalo poštovanja do mrtvih: Vandali uništili grafit koji je posvećen smrti Bryanta i njegove kćerke! (FOTO)

Neki ljudi zapravo nemaju nikakvo poštovanje ni prema živima ni prema mrtvima. To smo se uvjerili i nedavno kada je preko noći uništen grafit koji je posvećen smrti Bryanta i njegove kćerke.

Čitav sportski svijet oplakuje smrt košarkaške legende Kobea Bryanta, njegove kćeri i drugih osoba koji su bili u helikopteru. Čini se da nikada u historiji tako mnogo ljudi, poznatih i nepoznatih, nije dotakla tragična nesreća, kao ova.

Nakon tragične smrti: Evo kako su Messi, Ronaldo i društvo odali počast Bryantu!

Umjetnik Rashad Rivers naslikao je Bryanta i njegovu kćer na zidu zgrade u Austinu u Teksasu. Ali već sljedećeg dana na grafitu pojavio se natpis “SILOVATELJ” iznad Bryantove glave.

Kako je Kobe Bryant upoznao 17-godišnjeg Lionela Messija

Ko je uništio grafit i sjećanje na velikog košarkaša (u međuvremenu su natpis već izbrisali)? Nepoznata osoba, je sa ovim natpisom željela podsjetiti na sudski postupak protiv Bryanta kada je u ljeto 2003. optužen za silovanje u hotelu u Koloradu. Suđenje se nije završilo, ali Bryant je priznao da je imao intimnu vezu s djevojkom, ali da se ona složila za seksualni čin a da je kasnije priču promjenila u svoju korist.

Bez obzira na to, sjećanje na mrtve ne smije se skrnaviti pogotovo ne kada je u pitanju ovakva tragedija koja je potresla čitav svijet.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!