Naslovnica Vijesti Srceparajuća poruka Maradonine ćerke nakon očeve smrti

Srceparajuća poruka Maradonine ćerke nakon očeve smrti

Diego Armando Maradona danas je sahranjen na perifeirji Buenos Airesa, a dok se nogometni svijet još uvijek oprašta od legende ovog sporta, sada se na društvenim mrežama oglasila njegova ćerka Dalma.

Dalma_Diego_Maradona

“Uvijek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne, jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti. Već mi nedostaješ tata.Izdržat ću ovdje, bez onog dijela srca koji si ponio sa sobom! Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu. Uništena sam, ali napredovat ću. Sačekaj me tamo. Idemo da se opet vidimo, dok ja vježbam, pa kad te vidim, ponovo ćemo pjevati, zajedno vičući… Pa… Ti zapravo pjevaš lijepo, a ja vrištim. Volim te tata!

Cijli život ću te voljeti i braniti. A kad unuka poželi da te pozove video pozivom, umrijet ću, ali budi uvjeren da ću joj tačno reći ko si bio, ko jesi i ko ćeš zauvijek biti. Možda te već voli. Jer ste to imali… Nije trebalo mnogo… Sastavljam se iz komadića i ne mogu da zamislim kakav će mi biti život bez tebe… Ne mogu… Ali, evo me sa najboljim mužem na svijetu i kćerkom koja će me prisiliti da idem naprijed. Život je kratak, pa se vidimo uskoro.

Donosim ti tratinčice, da ukrasiš svoje štucne i molim te, pogledaj me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji. Volim te beskrajno!”, napisala je Dalma Maradona na svom Instagram profilu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+