NaslovnicaVijestiSrceparajući oproštaj sestre Emiliana Sale od nastradalog brata

Srceparajući oproštaj sestre Emiliana Sale od nastradalog brata

Nakon što je pronađeno tijelo Emiliana Sale, nogometni svijet se oprostio od tragično nastradalog Argentinca, a njegova sestra objavila je dirljivu oproštajnu poruku na Instagramu.

Svijet i dalje tuguje za nesretnim Emilijanom Salom, kojeg nažalost nismo dočekali da vidimo u dresu Cardiffa kako puni mreže u Premiershipu. Argentinac je izgubio život nakon što se iznad kanala La Manche 21. januara srušila letjelica u kojoj su bili pilot i on.

Neutješna je i njegova sestra Romina, koja se još jednom emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od voljenog i neprežaljenog brata. Naime, Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je Emiliano trebao nositi u Cardiff Cityju.

“Moj anđele, zagrli me dušom. Anđele neukroćenih krila, volim te. Znam da će uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći, pamtit ćemo svaki trenutak sreće koju smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh koji si posvetio njemu i ljubav koju si mu dao. Volimo te i jako nam fališ”, napisala je Romina.

Nakon skoro tri sedmice potrage, na dnu Engleskog kanala pronašli su olupinu aviona u kojem su argentinski nogometaš i britanski pilot Dave Ibbotson letjeli iz Nantesa prema Cardiffu. Identificirali su tijelo Emiliana Sale, a za pilotom još uvijek tragaju.

Emiliano Sala nije se utopio, već su kobne bile povrede glave i trupa, objavio je engleski “Sun” rezultate obdukcije. Salino tijelo pronađeno je prije nekoliko dana u avionu koji je lociran na dnu La Manchea nakon tačno 17 dana potrage, a identificirali su ga po otisku prsta. Odmah je odvezen brodom u Englesku gdje je obavljena obdukcija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!