NaslovnicaVijestiSrpski golman je hit u Francuskoj prvoj ligi: Na njegova vrata kucaju...

Srpski golman je hit u Francuskoj prvoj ligi: Na njegova vrata kucaju dva velika kluba!

Sezona nije ni upola gotova, a već sada najuspješniji golman francuske Ligue 1 ima nekoliko zanimljivih ponuda. Predrag Rajković je dosadašnji hit sezone, a trenutno je statistički gledano najbolji golman u ligi.

Reims je osmi u francuskoj Ligue 1, ali su i dalje prvi u ligi u vrlo važnom segmentu. U dosadašnjih 13 utakmica primio je svega šest golova. Najviše zasluga za to ima Predrag Rajković, srpski golman koji je ljetos stigao iz Maccabija iz Tel Aviva.

Henderson otkrio kako se Suarez ponašao prema njemmu kada je tek došao u klub: “Želio sam ga ubiti”

Rajković se već smatrao nadarenim vratarom u Srbiji, bio je član Crvene zvezde, a 2015. otišao je u Izrael. Ligue 1 njegov je prvi kontakt s najjačim europskim ligama. Očito je da je pred njim dobra budućnost, jer zanimanje za njega na tržištu raste iz dana u dan. Francuski mediji pišu da se za njega ozbiljno zanima Ajax, gdje, primjerice, njegov reprezentativac Dušan Tadić igra važnu ulogu. U Amsterdamu traže zamjenu za Andre Onanu koji bi mogao na ljeto napustiti Ajax.

Također je i Porto pokazao interes za Rajkovića, gdje je prvi golman trenutno 31-godišnji Argentinac Augustin Marchesin.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!