NaslovnicaVijestiU koga je gledao Ronaldov sin dok je tata držao pobjednički govor?

U koga je gledao Ronaldov sin dok je tata držao pobjednički govor?

Cristiano Ronaldo proglašen je za najboljeg nogometaša svijeta u izboru FIFA na ceremoniji u Londonu prije dva dana, a kamere su uhvatile zanimljivu reakciju dok je tata držao pobjednički govor. Ronaldov sin pažnju je usmjerio na nešto, odnosno na nekoga drugog…

Ronaldov sin

Nakon Zlatne lopte, Cristiano Ronaldo pokupio je i nagradu FIFA za najboljeg nogometaša godine, sa 43,16% glasova, ispred Lionela Messija (19,25%) i Neymara (6,97%), glasovima trenera, kapetana i novinara iz nogometnih zemalja.

[su_no1forfootball]

Portugalski nogometaš otkrio je da je njegov sin Messijev obožavatelj. Uoči ceremonije, dva najbolja nogometaša današnjice su se pozdravila, a i Ronaldo junior se rukovao sa asom Barce i reprezentacije Argentine.

Cristiano Jr sjedio je do Ronaldove trudne djevojke Georgine Rodriguez. Još jedna prinova je na putu, a već je dobio društvo, brata i sestru, blizance Evu i Matea. Kao ni prošli put, Ronaldo nije htio da otkrije identitet majke.

Zidane otkrio koji je najvažniji igrač Real Madrida: Ovakav izbor niste očekivali!

Burno je u Parizu: Zbog kojih Neymarovih privilegija su ogorčeni igrači PSG-a?

Dok je zvijezda Real Madrida držala govor, Ronaldov sin je smješkajući gledajući u Messija, iščekujući njegovu reakciju. Naravno, slika je ubrzo postala pravi hit na internetu. Ronaldo je tokom govora spomenuo Messija i Neymara.

[su_bet365_100_bonus]

“Sjajno je biti ovdje sa ovim fenomenalnim igračima. Tako sam sretan, momci. Mnogo vam hvala.”

Ronaldo je predvodio Real Madrid do obrane krune u Ligi prvaka, nakon osvajanja europske krune sa Portugalom u Francuskoj prošle godine. U dresu Reala postigao je 42 gola u 46 nastupa u svim natjecanjima prošle sezone, dodavši i 12 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!