NaslovnicaVijestiJOŠ JEDNA VIJEST ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Šta je uradio Diafra...

JOŠ JEDNA VIJEST ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Šta je uradio Diafra Sakho prilikom odlaska iz West Hama?!

Diafra Sakho je nakon četiri sezone u dresu West Hama odlučio ovo ljeto da promjeni poslodavca. Na kratko je bio posuđen Rennesu a sada je postao nogometaš Bursaspora. S obzirom na to što je uradio pri odlasku iz Londona, Sakho vjerovatno vjeruje na povratak u klub.

Nevjerojatno je da možete zaboraviti na vrijednu “igračku” – vrijednu 250.000 eura. To se dogodilo ovom reprezentativcu Senegala.

Diafra Sakho je bio član engleskog West Hama četiri godine i živjeo je u Londonu na velikoj nozi. Dok je uživao u svim životnim raskošima, ovaj 28-godišnji napadač morao je na početku ove kalendarske godine brzo pokupiti svoje stvari i preseliti se dalje. Prvo u francuski Rennes, a potom do turskog Bursaspora.

>> EVO ŠTO SU REKLI: Iz Liverpoola se oglasili povodom špekulacija o mogućem dolasku Adriena Rabiota!

Sakho je otišao, a na parkiralištu centra za trening West Hama počela se nakupljati prašina na  narančastom Lamborghiniu. Nakon nekog vremena prestižni automobil počeo je privlačiti pozornost. Ljudi su se počeli pitati ko je automobil parkirao na tom mjestu gdje stoji već nekoliko mjeseci.

[su_cashout]

Na koncu, pokazalo se da ga je nakratko zaboravio Sakho kad je brzo napustio Otok. “Toliko ga je koristio da je ovaj automobil potpuno nevažan za njega, samo ga je kupio i jednostavno ga ostavio na parkingu nakon odlaska”, otkrio je jedan od navijača West Hama engleskim medijima.

Vidjet ćemo hoće li nastaviti živjeti tako luksuzno ili će možda u Turskoj platiti grijehe iz prošlosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!