NaslovnicaVijestiŠta kažete na ovo?! NEVJEROVATAN karijerni preobrat VELIKOG Stefana Effenberga!

Šta kažete na ovo?! NEVJEROVATAN karijerni preobrat VELIKOG Stefana Effenberga!

Stefan Effenberg bio je sjajan vezni nogometaš. Bio je njemački i europski prvak te osvajač Lige prvaka sa Bayernom. Trener nikad nije bio dobar, mnogo se bolje snalazio u ulozi komentatora. Nedavno je započeo sasvim drugačiji posao.

Njemački portal t-online donosi zanimljivu priču oko bivšeg njemačkog reprezentativca i bivšeg trofejnog nogometaša Bayerna Stefana Effenberga. Njegov posljednji posao je bio uloga stručnog komentatora na televiziji, povremeno radio kao kolumnist, a nakon završetka igračke karijere 2004. godine bezuspješno je pokušao razviti trenersku karijeru.

KLADIONIČARI OPREZ: Manchester City protiv Chelseaja u VELIKIM problemima!

Effenberg je otkrio da je našao novi životni izazov. Radit će – u banci.

Nije riječ o marketinškome potezu banke, već o poslovnom potezu. Effenberg će raditi na području ulaganja u sport odnosno sportsku infrastrukturu, gdje će pokušati iskoristiti svoje znanje, iskustvo i veze u nogometnom svijetu. Na taj će način Effenberg ostati u sportu, a istodobno će se nositi s nečim novim. Na primjer, banka za koju će raditi, kreditirala je Atletico Madrid a također se namjerava posvetiti njemačkoj ligi.

Banka je izvijestila da Effenberg neće biti promotor banke, nego sasvim normalan radnik. On će potpisati ugovor, njegovo radno vrijeme bit će standardno. Trenutno, Effenberg se već školuje u smjeru menadžmenta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!