NaslovnicaVijestiŠta se desilo kada je Pep Guardiola pozvao Andrea Pirla da mu...

Šta se desilo kada je Pep Guardiola pozvao Andrea Pirla da mu se pridruži u Barceloni? “Sjećam se da sam razgovarao s Guardiolom, koji mi je rekao da je Barcelona klasa ispred svih ostalih klubova, ali…”

Legendarni talijanski veznjak Andrea Pirlo otkriva da ga je Josep Guardiola pozvao u Barcelonu, ali da mu tadašnje vanjske okolnosti nisu dopustile transfer, koji bi objeručke prihvatio što se njega tiče.

 

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo

Legendarni talijanski veznjak Andrea Pirlo u karijeri je u više navrata bio meta oba velika španjolskog kluba, ali jednostavno nije imao takvu sudbinu da ode u La ligu. Jednog od najboljih talijanskih veznjaka svih vremena je zvao Josep Guardiola, koji je u to vrijeme vodio najbolju momčad Barcelone u svojoj povijesti koje je tada bila na vrhuncu svoje moći.

Napadač od 90 milijuna otkrio da mu je san igrati za Manchester United!

“Sjećam se da sam razgovarao s Joseom Guardiolom, koji mi je rekao da je Barcelona klasa ispred svih ostalih klubova, što se kasnije stvarno potvrdilo. Tražio je veznjaka koji će se izmjenjivati ​​s Xavijem, Iniestom i Busquetsom i koji se razumije s Lionelom Messijem. Tada je pokazao prstom na mene i rekao mi da sam taj igrač “, rekao je Pirlo.

“Vjerovao sam da imam sve kako bih postao nogometaš Barcelone. Da budem potpuno iskren – puzeći bih otišao za Barcelonu, jer je u to vrijeme bila najbolja momčad na svijetu. Nažalost, odlučile su druge stvari i moja karijera je otišla dalje u drugom smjeru ”, dodao je Pirlo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!