NaslovnicaVijestiStara dama troši 100 miliona: Nakon Ramseya na radaru Juventusa nova VELIKA...

Stara dama troši 100 miliona: Nakon Ramseya na radaru Juventusa nova VELIKA zvijezda!

Talijanski gigant Juventus u novoj sezoni bit će jači za Arona Ramseya, a nova meta ambicioznog torinskog kluba je još jedan sjajni veznjak koji ima ogromne probleme ove sezone u svom klubu.

Nakon kupovine Cristiana Ronalda Juve je shvatio  da na nogometnom tržištu za njih ništa nije nemoguće te je transfer Ronalda bio motiv Juventusu kako bi u budućnosti doveli još jedno veliko ime u svjetskom nogometu.

ZAMJENA ZA SUAREZA STIŽE IZ KINE? Čelnici Barce spremaju ponudu za napadača iz kineske Superlige!

Talijanski mediji javljaju da će boje Juventusa u idućoj sezoni braniti dugogodišnji Arsenalov veznjak Aaron Ramsey, koji u Torino dolazi bez ikakve naknade, a u međuvremenu na spisku sportskog direktora kluba Fabia Paraticia našlo se jedno ime sa kojim je Juve spreman na novi ambiciozni iskorak.

Juventus je ozbiljno zainteresiran za kupnju nogometaša Real Madrida Isca, koji nakon mnogih uspjeha u madridskoj ekipi, ove sezone, pod vodstvom Santiago Solarija, proživljava pravi pakao. Isco je zakovan za klupu za rezervne igrače, tako da gotovo nema sumnje da će napustiti klub. Novine La Gazzetta dello Sport tvrde da su u Juventusu izrazito zainteresirani za Isca bez obzira što bi njegova cijena mogla biti poprilično velika.

Juve nije jedini klub koji želi Isca koji je također dovođen u vezu s Manchester Cityjem,a aktivne su i kontroverzne glasine koje povezuju Isca čak i s najvećim rivalom Reala, Barcelonom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!