NaslovnicaVijestiSteven Gerrard dobio otkaz nakon poraza od Fulhama

Steven Gerrard dobio otkaz nakon poraza od Fulhama

Legendarni nogometaš Steven Gerrard dobio je otkaz na klupi Aston Ville zbog sinoćnjeg poraza od Fulhama (3:0). Gerrard se već duže vrijeme suočava s velikim pritiskom na klupi slavnog tima iz Birminghama, a “kap koja je prelila čašu” bio je poraz koji se dogodio sinoć. Legenda Liverpoola je odmah dobila otkaz.

“Želimo zahvaliti Stevenu na njegovoj predanosti i radu. Želimo mu sve najbolje u budućnosti”, kratko su poručili iz Aston Ville.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aston Villa je ove sezone upisala samo dvije pobjede i nalazi se samo jedno mjesto iznad zone ispadanja. Unatoč prilično jakoj momčadi, Villa je uspjela ostvariti samo 13 pobjeda pod vodstvom Gerrarda u 40 utakmica koliko je bio na klupi.

Stoga ne čudi što su ga navijači pozivali na otkaz tijekom svih 90 minuta, a s tribina na kojima su se nalazili navijači Ville čule su se i pjesme u kojima se ismijava.

“Steven Gerrard, napusti naš klub”, “Želimo Gerrarda van kluba”, “Ujutro ćeš dobiti otkaz”, a bilo je i trenutaka kada su ismijavali njegov najgori trenutak u karijeri, pad nakon što se okliznuo u dresu Liverpoola što je značilo da Redsi ostaju bez naslova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!