NaslovnicaVijestiSteven Gerrard otkrio kako je nagovorio Rafu Beniteza da ne potpiše ključno...

Steven Gerrard otkrio kako je nagovorio Rafu Beniteza da ne potpiše ključno pojačanje za Liverpool 2008. godine!

Steven Gerrard otkriva kako je nagovorio Rafu Beniteza da ne potpiše Garetha Barryja kao zamjenu za Xabi Alonsa 2008. godine.

Steven Gerrard otkrio

Benitez je bio menadžer na Anfieldu od 2004. do 2010. godine i vodio je momčad do dva finala Lige prvaka, uključujući slavni uspjeh 2005. godine protiv AC Milana.

Za vrijeme dok je bio menadžer, Španjolac je upravljao impresivnim veznim redom koji je uključivao Gerrarda i Alonsa, ali je odlučio pokušati osvježiti taj dio terena sa dovođenjem Barryja iz Aston Ville.

Gerrard je otkrio da nije želio tu promjenu, iako nije bio potpuno protiv potpisivanja svog kolege Engleza.

“Želio je prodati Xabija i dovesti Garetha”, rekao je Gerrard 2017. godine za BT Sport.

“To za mene nije bio pravi potez, iako sam veliki obožavatelj Garetha Barryja.”

“Bilo bi mi draže da je igrao sa Xabijem, jer mislim da bi njih dvojica mogli surađivati.”

“Mislim da sa gledišta Liverpoola nije bio pravi potez zamijeniti Xabija sa Garethom. Navijači su voljeli Xabija, on je igrač svjetske klase, a za mene je Rafa trebao učiniti sve da ga zadrži, a ne da ga prodaje.”

Benitezova želja za potpisivanjem Barryja se nije ostvarila, bilo zbog zabrane njegovog kapetana ili ne, to je uzrujalo Alonsa.

Bivši igrač Real Sociedada se na kraju preselio u Real Madrid, a Barry se umjesto toga preselio u Manchester City, jer su gradili momčad koja će se natjecati za vrh tabele.

Alonso je sa Los Blancosima osvojio La Ligu i Ligu prvaka, prije nego što je prešao u Bayern i osvojio tri naslova u Bundesligi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!