NaslovnicaVijestiStigao na pregovore u London: Chelsea pronašao novog trenera

Stigao na pregovore u London: Chelsea pronašao novog trenera

Vijest koju je Gerard Moreno objavio u srijedu ujutro, kasnije su potvrdili engleski i španjolski mediji. Luis Enrique putuje u London kako bi razgovarao o preuzimanju Chelseaja, koji prolazi kroz teško razdoblje nakon što su otpustili Grahama Pottera s mjesta menadžera te se trenutno nalaze na 11. mjestu na ljestvici Premier lige.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Julian Nagelsmann i Enrique bili su kontaktirani kako bi se riješili problemi u Chelseaju, no najnovija izvješća upućuju na to da je bivši trener Barcelone i nekadašnji izbornik španjolske reprezentacije ostavio bolji dojam na čelnicima Chelseaja od Nagelsmanna, koji je nedavno otpušten s pozicije trenera Bayerna.

Čini se da je jasna vizija kako podići Chelsea bila presudna u korist Enriquea. Čelnici kluba bili su impresionirani onim što su čuli te su pozvali Enriquea u London na daljnje pregovore. Enrique, bivši igrač Real Madrida i Barcelone, ostvario je svoje najveće uspjehe u trenerskoj karijeri na klupi Barcelone s kojom je osvojio dva naslova prvaka Španjolske i jednu Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!