NaslovnicaVijestiSTIGLA I ZVANIČNA POTVRDA: Real Madrid želi napadača iz Serie A!

STIGLA I ZVANIČNA POTVRDA: Real Madrid želi napadača iz Serie A!

Danas su stigle čak dvije su potvrde iz španjolskih sportskih novina AS, koje je ugledni časopis dobio a koje se tiču transfera poljske senzacije u ovoj sezoni u Serie A Krzystof Piateka i Real Madrida. Madriđani nisu jedini klub koji je zainteresiran.

Budući da Real Madrid ima velikih problema sa formom napadača, a pored svega i velikih problema s ozljedama, vodstvo kluba traži rješenja na transfer marketu. U siječnju na tržištu i nema previšeh “pametnih” napadača, ali ipak u Realu su uspjeli pronaći zanimljivog kandidata. Dopisnik AS-a iz Italije izvješćuje da su madriđani riješenje za napad pronašli u poljskom napadaču Krzystofu Piateku, koji u ovoj sezoni impresionira u dresu talijanske Genove.

CIJENA DOGOVORENA: Manchester United bi mogao ostvariti TRANSFER IZ SNOVA!

Spomenuti mediji tvrde da je u kampu Genoe također i potvrđena ova glasina. Uz Real, Piatek je također zanimljiv ekipama Atletico Madrida, Borussie Dortmunda i AC Milana.

AS je također razgovarao s ljudima iz Genove i dobio potvrdu da su već stigli prvi signali iz Madrida za 23-godišnjaka. Zainteresiranost je već konkretna, a službene ponude Reala za napadača, koji je postigao 19 golova u 21 utakmici, do sada još nema.

Cijena koju je postavila Genoa za Piateka iznosi 50 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!