NaslovnicaVijestiStiže u januaru: Barcelona novog defanzivca pronašla u La ligi!

Stiže u januaru: Barcelona novog defanzivca pronašla u La ligi!

Mnogi španjolski mediji su izvijestili da su Barcelona i Valencia ponovno sjeli za pregovarački stol za kojim je predmet pregovora bio transfer nogometaša koji u ovoj sezoni u ekipi Šišmiša grije klupu.

Barcelona je često surađivala sa Valenciom u skorijoj prošlosti, a brojne nogometaše koje su doveli sa Mestalle imali su polovične uspjehe u ekipi sa Nou Cama. David Villa i Jordi Alba ostavili su dubok trag u klubu, što je teško reći za Jeremy Mathieua, Paca Alcacera a posebno portugalskog reprezentativca Andre Gomesa. Ni jedan od pomenutog trojca više ne igra za Barcu što ih ne spriječava da ponovo kupuju u Valenciji.

Diktatura u Bayernu: Neviđeno pravilo koje je uveo Hoeness u klub vodi Bavarce u propast!

Mediji u Barceloni i Valenciji izvješćuju kako su klubovi već u pregovorima koji bi mogli biti okončani vrlo brzo, jer bi se trebao brzo sklopiti sporazum o transferu igrača koji bi odgovarao svim uključenim stranama. Riječ je o 26-godišnjem Kolumbijcu Jeisonu Murillu, koji je ove sezone u Valenciji sakupio svega tri nastupa,  što je veomaa loše za nogometaša koji je u ranim fazama svoje karijere je pokazivao veliki potencijal.

S odličnim nastupima u maajici Granade dogovorio je prelazak u Inter u kojem je imao vidnu ulogu jer je u dvije sezone za Inter odigrao ukupno 69 utakmica.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!