NaslovnicaVijestiŠto je Slavenu Biliću potrebno za ulazak u Premier ligu?

Što je Slavenu Biliću potrebno za ulazak u Premier ligu?

Sa dva kola preostala do kraja prvenstva Bilićev WBA se nalazi na drugoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na prvoplasirani Leeds, koji ima utakmicu manje. WBA je jučer dodatno zakomplikovao svoj život u Championshipu, kada su u 44. kolu odigrali remi bez golova protiv Fulhama.

Što je Slavenu Biliću

Ekipa Slavena Bilića ima četiri boda više u odnosu na trećeplasirani Brentford, koji također ima utakmicu manje.

Prve dvije pozicije u Championshipu direktno vode u Premier ligu, a oni koji završe na pozicijama od 3. do 6 će ići u doigravanja u kojoj će samo jedna momčad izaći kao pobjednik.

Hrvatski stručnjak je sebi dodatno zakomplicirao situaciju, jer bi se Brentford sa pobjedom u današnjem susretu protiv Prestona po koeficijentu 1.45 približio na samo bod od WBA.

Sljedeću utakmicu Bilićev WBA igra protiv Huddersfielda u gostima u petak gdje je koeficijent 1.75 već u velikom padu, s obzirom da je na početku bio 1.85. Ukoliko Brentford pobijedi, što će se vjerojatno dogoditi večeras, koeficijent na WBA će drastično pasti, s toga budite brzi i uplatite na vrijeme.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

Ali to nije sve! Pored toga što je najbolja kladionica na svijetu, bet365 nema ni manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je ogroman plus, jer vaša isplata automatski bude mnogo veća nego je to slučaj na nekoj lokalnoj kladionici.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!