NaslovnicaVijestiŠto odigrati večeras u Ligi prvaka?

Što odigrati večeras u Ligi prvaka?

Što odigrati večeras u Ligi prvaka? Večeras imamo ponudu u Ligi prvaka. Veliko natjecanje ispred nas i izdvojili smo dvije najzanimljivije utakmice za vas.

Što odigrati

Manchester City – Borussia M’gladbach | Liga prvaka

Čvrsta i neugodna skupina u kojoj bi se dvije ekipe trebale boriti za drugu poziciju, jer je Barcelona veliki favorit za prvu poziciju, a Celtic objektivno ima malu šansu da učini bilo šta u ovoj skupini. Također je objektivna procjena da je Manchester City i dalje favorit u ovoj utakmici, pogotovo jer će igrati kod kuće, ali i općenito u utrci prema osmini-finala. Manchester City je imao savršen početak u prvenstvu i u četiri prva kola su osvojili maksimalan broj bodova, uključujući i gradski derbi u subotu. Borussia je pobijedila u prvom kolu Bundeslige, ali onda su izgubili u sljedećem. Prošle sezone su se ove dvije ekipe sastale u skupinama Lige prvaka i Manchester City je pobijedio u oba dvoboja, gdje je utakmica koja se igrala u Manchesteru završila sa 4-2.

Manchester City igra odlično i oni će sigurno željeti da nastave pobjednički niz. To uključuje i pobjedu na startu Lige prvaka. Ova utakmica je važna također i za Borussiu, ali oni ne igraju dobro izvan svog stadiona, što je razlog zašto će oni biti u podređeno položaju u Manchesteru.

TIP: Pobjeda Manchester Cityja

screenshot_12

PSG – Arsenal | Liga prvaka

Ovo je svakako jedna od zanimljivijih utakmica prvog kola Lige prvaka, s obzirom da obje momčadi imaju veliku ambiciju u ovom natjecanju, unatoč tome što oni nisu napravili neki značajan rezultat u njemu. Bogati PSG nema ravnog u Francuskoj već godinama i oni su osvojili sve domaće titule, ali u Ligi prvaka ne mogu ići dalje od polufinala. Arsenal tradicionalno ispadne ranije i ne završava kasnije od osmine-finala. Niti jedna momčad nije imala dobar start ove sezone. PSG je izgubio i remizirao jednu u prva četiri kola, od koje je ostvario dvije pobjede, dok je Arsenalov rezultat u Premier ligi zapravo identičan. Prošli tjedan PSG je nesretno propustio pobjedu kod kuće, dok je Arsenal na sreću pobijedio postigavši penal u završetku utakmice. Ove dvije ekipe su se posljednji put susrele u 1994. godini, a tada su remizirali u Parizu sa 1-1, dok su Topnici pobijedili u Londonu sa 1-0.

Čini se da će Arsenal igrati hrabro i ovdje se neće ograničiti samo na obranu, pa vjerujemo da Topnici mogu zabiti gol ili dva, pogotovo nakon što PSG-ova obrana ne igra kako treba i oslabljeni su sa nekoliko izostanaka. Arsenalova obrana je u sličnoj formi kao i francuski klub i možemo očekivati puno lakše postizanje golova na obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_13

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!