NaslovnicaVijestiSudačka komisija LaLige Viniciusu poništila crveni karton. Svi suci iz VAR sobe...

Sudačka komisija LaLige Viniciusu poništila crveni karton. Svi suci iz VAR sobe suspendirani!

Nogometaš Real Madrida, Vinicius Junior, dobio je dobru vijest od Sudačke komisije LaLige. Naime, crveni karton koji je dobio u prošloj prvenstvenoj utakmici protiv Valencije je poništen. Time je omogućeno da Vinicius Junior u srijedu navečer nastupi u prvenstvenom susretu protiv Rayo Vallecana. Isključen je duboko u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena nakon što je udario suparničkog igrača u naguravanju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon detaljne analize, utvrđeno je da suci u VAR sobi napravili pogrešku u procjeni događaja tijekom utakmice. Nažalost, previdjeli su činjenicu da je igrač Valencije zapravo prvi udario Viniciusa, nakon čega je Brazilac reagirao. Kao rezultat toga, svi suci iz VAR sobe su suspendirani zbog tog propusta. Važno je istaknuti da je Vinicius cijelu utakmicu bio izložen rasističkim uvredama s tribina, a nažalost, i protivnički nogometaši su ga vrijeđali.

Pokrenuta je temeljita istraga kako bi se riješio ovaj ozbiljan incident. Klub Real Madrid je podnio kaznenu prijavu protiv navijača i Valencije kao organizatora utakmice, a rezultat toga je uhićenje četvorice navijača zbog izricanja rasističkih povika. Kao sankcija, Valencia će biti kažnjena s iznosom od 45 tisuća eura te će biti prisiljena zatvoriti dio stadiona za navijače.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!