NaslovnicaVijestiSUIGRAČI OTKRILI: N'Golo Kante dobija najviše kazni u Chelseaju, a evo i...

SUIGRAČI OTKRILI: N’Golo Kante dobija najviše kazni u Chelseaju, a evo i zašto!

Suigrači zvijezde Chelseaja N’Gola Kantea Ruben Loftus-Cheek i Callum Hudson-Odoi danas su dali zanimljiv intervju, u kojem su otkrili kako je Francuz igrač sa najviše kazni u svlačionici Stamford Bridgea.

Kante dobio najviše kazni u Chelseaju

Kante je na terenu poznat kao veliki radnik, a izvan njega kao skromna i ponizna osoba. Međutim, uprkos tome, on je za sada ove sezone dobio više kazni nego ijedan drugi igrač ‘Plavaca’.

Na pitanje novinara Soccer AM-a koji igrač dobija najviše kazni u klubu, Loftus Cheek je bez razmišljanja odgovorio: “N’Golo”, nakon čega je Hudson-Odoi dodao: “Da, N’Golo’. Nitko to ne bi očekivao, ali on uvijek kasni na treninge, baš uvijek.” Zatim je nastavio: “Ne kasni baš previše, zakasni obično minutu ili dvije, ili stigne baš na vrijeme. Dolazi na trening nasmijan i svi mu kažemo ‘opraštamo ti’.”

Kante je nedavno pokazao svoju veličinu ostvarivši san jednog svog navijača. Naime, Telamsile Dlamini je nakon jednog treninga prije nekoliko dana dobila priliku da upozna Francuza preko Willow fondacije, jedine nacionalne dobrotvorne udruge koja radi s ozbiljno bolesnim mladima. On ju je iznenadio poklonivši joj potpisan dres.

Telamsile je nakon tog susreta izjavila: “Tog trenutka kad sam kročila na trening teren gdje smo ga čekali, nisam mogla vjerovati da sam tu. Danas je bio vrlo poseban dan jer sam dobila priliku upoznati mog omiljenog nogometaša, N’Gola Kantea.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!