NaslovnicaVijestiSupruga nekadašnje zvijezde Manchester Uniteda: "Manchester je obična rupa, hrana u Engleskoj...

Supruga nekadašnje zvijezde Manchester Uniteda: “Manchester je obična rupa, hrana u Engleskoj je katastrofa!”

Dugo se tvrdi da je zapravo najslabija točka Manchester Uniteda zapravo sam grad Manchester. Mjesto koje je sve samo ne privlačno. To je prepoznala i supruga argentinske zvijezde koja je nastupala za United.

MANCHESTER UNITED ŠALJE

Dok je napuštao Real Madrid, Angel di Maria imao je nekoliko mogućnosti ispred sebe. Međutim, engleski financijski velikan Manchester United ponudio mu je najveću financijsku ponudu, no Argentinac nikada nije opravdao novac.

Njegova supruga Jorgelina Cardoso otkrila je zašto je Angel, koji je tada bio i meta kritičara u Madridu, izabrao Crvene vragove.

Transfer glasine: Werner odbio Chelsea i United zbog Liverpoola, Chelsea kupuje novog lijevog beka, Kurzawa pred velikom dilemom

“Sjećam se da je Angel tada govorio da je dobio ponudu Manchester Uniteda koja će nam pružiti više financijske sigurnosti. Svađali smo se oko toga. Rekla sam mu da neću tamo živjeti. Uvjeravao me. Bilo je puno novca u igri, pa su nas u Španjolskoj označili kao grabežljivce. Bili su u pravu! Ako radite za tvrtku i dođe konkurentska tvrtka koja vam nudi dvostruku plaću, prihvaćate je!”

Kamo se seli Di Maria, Jorgelina je znala jer je bila prijateljica s Gianninom Maradonom, bivšom suprugom Sergija Aguera.

“Znam Gianninu. Bili smo u Manchesteru s njima. Bilo je grozno! Prava je rupa. Otišli smo i rekli da se vidimo. Kad smo krenuli, rekla sam mu da ode bilo gdje, samo ne u Englesku. Godinu dana kasnije smo bili u Engleskoj. Uopće mi se nije svidjelo. Žene su čudno odjevene i blijede, sa kratkom kosom, bez šminke. Kad hodate ulicom, ne znate hoće li vas ubiti, dodala je i vjerojatno uzdahnula s olakšanjem kad je suprug potpisao ugovor sa PSG-om.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!