NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Werner odbio Chelsea i United zbog Liverpoola, Chelsea kupuje novog...

Transfer glasine: Werner odbio Chelsea i United zbog Liverpoola, Chelsea kupuje novog lijevog beka, Kurzawa pred velikom dilemom

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Liverpool plaća otpusnu

Napadač je već duže vrijeme na radaru nekoliko klubova iz Premier lige. Manchester United i Chelsea kontaktirali su predstavnika Tima Wernera, ali napadač je samo za prelazak u Liverpool, prenosi Bild. Zvijezda RB Leipziga do sada iza sebe ima fantastičnu sezonu postigavši 27 golova na 36 utakmica u svim natjecanjima. Dvadesetšestogodišnjak bi na Anfieldu mogao udružiti snage s Nijemcem Jurgenom Kloppom.

Sportski direktor Juvea tvrdi: Pogba će teško pronaći novi klub iz jednog razloga

Chelsea prati svaki korak lijevog beka Atalante Robina Gosensa, javlja 90min. 25-godišnjak se pojavio kao opcija za ekipu Franka Lamparda koji traži bolje opcije od Marcosa Alonsa i Emersona. Inter i Lyon također su zainteresirani za Gosensa, a očekuje se da će Atalanta zaraditi 30 milijuna eura.

Barcelona nije zainteresirana za transfer lijevog beka PSG-a Layvina Kurzawe, prenosi Le10Sport. Mediji u Španiji su prenijeli da Katalonci žele potpisati 27-godišnjaka, kojem ugovor u PSG-u istječe na kraju sezone. No, Kurzawa neće krenuti na Camp Nou i veće su šanse da se Francuz pridruži Interu ili Arsenalu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!