NaslovnicaVijestiSve su aktualnije glasine o odlasku Guardiole iz Citya: Gdje bi Katalonac...

Sve su aktualnije glasine o odlasku Guardiole iz Citya: Gdje bi Katalonac mogao nastaviti svoju karijeru?

Pep Guardiola i njegov odlazak iz Manchester Citya? Glasine koje tvrde da se ova priča privodi kraju dobile su značajan dodatak u obliku konkretnih informacija, pogotovo nakon nekoliko slabijih rezultata u ovoj sezoni.

BREAKING

U Engleskoj su se pojavile nove glasine o odlasku Pepa Guardiole iz Manchester Cityja! Nisu baš nove, ali dobili su nadogradnju u obliku novih i vrlo važnih informacija. Times piše da Guardiola u ugovoru s Manchester Cityjem ima otkupnu klauzulu koja mu omogućava da raskine ugovor s klubom do 2021. godine.

Transfer glasine: United pravi veliki transfer, Haaland favorizuje ova dva kluba, Rakitić definitivno odlazi iz Barce

Guardioli ove sezone ne ide onako kako je planirano. Bitka za naslov Premier lige čini se izgubljenom, jer je Liverpool već sada pobjegao, ali Građanima još uvijek ostaje Liga prvaka. Ona je velika želja Manchester Citya, a može se dogoditi da će (ne) uspjeh u ovom takmičenju odlučiti Guardiolovu sudbinu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


U posljednje vrijeme Guardiola poručuje da je spreman dugo ostati na Etihadu. Paralelno su se pojavile i glasine da će se možda vratiti u Bayern, a možda čak i u Barcelonu, ali sve je to bilo bez realne osnove. Osnova glasina o Guardiolovom odlasku iz Manchester Cityja je također upitna, ali ako postoje informacije o postojanju klauzule o otkupu, teško je poreći da postoji mogućnost njegovog prijevremenog odlaska iz kluba, baš kao što je to bio slučaj prošlih godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!