NaslovnicaVijestiSvi žele "dio" senzacije Lige prvaka: Wolvesi ponudili 27 miliona funti za...

Svi žele “dio” senzacije Lige prvaka: Wolvesi ponudili 27 miliona funti za nogometaša Red Bull Salzburga

Takumi Minamino već je napustio klub, Erling Haaland tek treba odabrati ponudu kojih uopšte ne nedostaje, a na pragu odlaska iz Salzburga je još jedan igrač čija će prodaja napuniti blagajnu austrijskog kluba.

Salzburg klub sa sjevera Austrije, nije se kvalificirao u eliminacijsku rundu Lige prvaka, ali u grupnom dijelu natjecanja impresionirao je svojim nastupima, pa ne čudi da najistaknutiji igrači ove momčadi imaju atraktivne ponude klubova iz najboljih prvenstava svijeta. Salzburg je igrao atrktivan i napadački nogomet, baš onakav kakav gaje vodeći klubovi svijeta.

TKO JE BOLJI? Ronaldo ili Messi? Evo što Jose Mourinho kaže na to!

Japanski reprezentativac Takumi Minamino prešao je u Liverpool, jedan od najboljih strijelaca Lige prvaka Erling Haaland bira između divova i uskoro će se preseliti u novi klub kada započne transfer rok.

Blizu odlaska iz kluba je i 23-godišnji Korejac, Hee-chan Hwang, koji je ove sezone postigao devet golova i upisao čak 14 asistencija. On je želja Vukova, a mediji sa Otoka ovih dana su izvještavali da je Wolverhampton spreman platit čak 27 milijuna funti odštete za realizaciju ovog transfera. Tako bi se vrlo lako moglo desiti da tri udarne napadačke opcije Salzburga od januara gledamo u Prmeier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!