NaslovnicaVijestiTajanstveni Conte o novom poslu: "Vidjet ćemo šta će se desiti..."

Tajanstveni Conte o novom poslu: “Vidjet ćemo šta će se desiti…”

Bivši trener Juventusa i Chelsea, Antonio Conte, odgovorio je na vrlo aktualne glasine, koje su ga pršli tjedan povezivale s povratkom u Serie A.

Conte nakon poraza

Uspješni talijanski trener Antonio Conte vratit će se u budućnosti s velikom vjerojatnošću trenerskom poslu, a njegova dostupnost dugo je stvarala različite glasine, jer nije tajna da su mnogi divovi iznimno zainteresirani povjeriti upravljanje timom ocu modernog Juventusa i treneru londonskog Chelseaja.

PAUL POGBA ZAKUHAO SITUACIJU U UNITEDU: Odbio podnijeti zahtjev za vizu!

Posljednjih mjeseci mediji u Italiji uporno su Contea povezivali s milanskim Interom zbog prijateljstva s Giuseppeom Marottoom, a u proteklom tjednu bilo je mnogo više govora o tome da će Conte uskoro postati novi trener Rome!

Talijanski novinari pitali su Contea o glasinama koje ga povezuju s prelaskom u vječni grad, a njegov će odgovor svakako povećati špekulacije.

“Vidjet ćemo, vidjet ćemo …”, rekao je Conte tajanstveno, koji u svojoj nogometnoj i trenerskoj karijeri nikad nije radio u glavnom gradu.

Rimski list La Repubblica tvrdi da se već intenzivno priprema teren za Conteov dolazak u Rim, jer na pragu preseljenja u ulogu fitness trenera Paola Bertellija, koji je usko povezan s Conteom u talijanskoj reprezentaciji i Chelseaju a reprezentativac BiH Edin Džeko bi trebao ostati u klubu jer je to bio jedan od uslova Contea.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!