NaslovnicaVijestiTalijanski mediji potvrdili: Očekuje se jedan od najšokantnijih transfera u Seriji A!

Talijanski mediji potvrdili: Očekuje se jedan od najšokantnijih transfera u Seriji A!

Talijanski mediji tvrde da postoji šansa da se trenutni trener Intera Antonio Conte vrati u Juventus. Taj potez bio bio jedan od najšokantnijih u talijanskom nogometu.

Talijanski mediji potvrdili

Conte bi navodno mogao napustiti Inter čim osvoje naslov u Seriji A i to prvi nakon 11 godina. Vratio bi se u klub sa kojim nije bio baš u najboljim odnosima kada se rastajao od njih.

Poznati talijanski novinar Paolo Bargiggi tvrdi da mu je sportski direktor Juventusa Fabio Paratici rekao da Andrea Agnelli ostaje predsjednik kluba, a da će Andrea Pirlo napustiti Torino na kraju sezone, što god da se dogodilo. Allegri je jedan od favorita za preuzimanje, ali ušunjao se i Antonio Conte.

Bivši trener Chelseaja sada vodi Inter sa kojim će osvojiti titulu nakon devet godina dominacije Juventusa, a taj pobjednički niz je započeo upravo Conte i to davne 2011. godine.

Talijanski trener je ostao u Staroj dami sve do 2014. godine, a nakon toga ga je zamijenio Allegri koji je dominirao sljedećih pet sezona.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!