NaslovnicaVijesti"TEŽAK" UDARAC! Cristiana Ronalda je "OSRAMOTILA" mama: On je bolji od mog...

“TEŽAK” UDARAC! Cristiana Ronalda je “OSRAMOTILA” mama: On je bolji od mog SINA!

Rasprave o tome tko je najbolji nogometaš na Svijetu uvijek su vrlo žustri i obično završavaju bez konkretnog dogovora jer svako ima svog favorita. Teško je raspravljati o ovim raspravama bez spominjanja Cristiana Ronalda.

Cristiana Ronalda

Portugalski reprezentativac je sam uvjeren da je najbolji, ali sada mu je majka odgovorila suprotno u razgovoru za CM Desport, u kojem je rekal da postoji neko ko je bolji od njenog sina. Tko bi to mogao biti? Pa, odgovor je vrlo zanimljiv.

>> MESSI ŠOKIRAO IZJAVOM: Iz Madrida su htjeli narušiti moje ZDRAVLJE! Pogledajte šta su mi URADILI!

“Ako vam kažem istinu, Cristianinho je bolji nego što je njegov otac bio u tim godinama”, rekla je Dolores Aveiro i dodala. “Ronaldo je sve naučio s svojom glavom, a Cristianinho će moći oponašati svog oca, kojem po mom mišljenju, ne nedostaje ništa.”

[su_cashout]

Ronaldo koji voli dijeliti snimke nogometnih čarolija od svog najstarijeg sina, koji ima sedam godina, nije se oglasio povodom ove izjave. Bilo bi vrlo zanimljivo čuti njegovo mišljenje.

Za sinove poznatih nogometaša, gotovo po pravilu važi da nikada ne uspijevaju postići očevu slavu, ali možda će Cristianinho biti onaj koji će nadmašiti svog oca. Iako je ovo malo teško za očekivati, jer je Cristiano postavio veoma visoku granicu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!